WoofConnect: (gratis) familiale hondenopvang in België

Het vinden van de ideale hondenopvang kan soms aanvoelen als een echte zoektocht. Maar met WoofConnect is die zoektocht voorbij! Download de app en sluit je aan bij de groeiende gemeenschap van hondenliefhebbers op het netwerk voor familiale hondenopvang in België. Ontmoet gelijkgestemde hondenbaasjes met hetzelfde ras of een gelijkaardige kruising en zorg voor een liefdevolle vakantieopvang voor je hond in een warme, huiselijke kring.

Opvang hond in huiselijke kring

Voor elke hondenbaasje is het een terugkerend vraagstuk: waar laat je jouw hond als je op vakantie gaat? WoofConnect biedt hierin een oplossing. In plaats van jouw hond achter te laten in een vreemde omgeving zoals een kennel, verbindt WoofConnect je met een vertrouwde hondenoppas in jouw buurt. Iemand die het ras, het gedrag en het energieniveau van jouw hond door en door kent, en die een echte hondenopvang in huiselijke kring biedt.

Meer dan gewoon een app

WoofConnect is niet zomaar een app; het is een gemeenschap. Vind een match met hondenbaasjes in jouw streek. Honden van hetzelfde ras of kruising en leeftijd hebben vaak een natuurlijke klik. Ze begrijpen elkaar, spelen op dezelfde wijze en hebben dezelfde energie. Dat is de magie van een perfecte match in een gezellige hondenopvang!

Download de WoofConnect app voor Iphone of Google Android.

Download WoofConnect app

Apple Store

Google Play store